Om företaget

Företagsfakta
Företaget startades av mig Kent Johansson. Jag har ca 30 års branscherfarenhet och ser alltid till att hålla mig uppdaterad på det senaste hos våra portleverantörer. Från och med 2014 sep är jag nu tillbaka i företaget. Under tiden jag varit borta så har en ny medarbetare tillkommit. Det Fredrik Holmqvist med en gedigen bakgrund inom portbranschen. Nu täcker vi upp en större yta runt om västsverige.

Vid byte av port eller ny- och tillbyggnader så ställer jag upp med erfarenheter och tips vad som bäst lämpar sig vid förfrågat objekt.

Portbolaget i Västsverige AB samarbetar med ett antal egna företagare. Tillsammans blir vi ett bra team med ett geografiskt heltäckande område i Västsverige. Vår kundkrets finns till största delen inom industri och företag.Även privat kunder är välkomna till oss med portproblem. Vi har även försäljning av Garageportar.

Bland våra främsta samarbetspartners kan nämnas Hörmann och Portsystem 2000.

Produkter & tjänster
Hos Portbolaget i Västsverige AB kan du köpa portar från Hörmann och reservdelar till de flesta porttyper. Vi säljer även lasthus, lastbryggor och dockningssystem för godshantering.

Vi utför reparationer, montagearbeten samt service av de flesta porttyper som finns på marknaden. Portbolaget erbjuder snabb service med garanti på reservdelar och utfört arbete.